we caught the pride of london

Manchester United - Chelsea spelades idag. Fantastiskt, på så många sätt. 3 - 1 slutade matchen. Det kanske inte låter så fantastiskt, speciellt inte om man är Chelsea-supporter som jag... Men jag måste överklaga faktiskt. Det var en otrolig match! Även om jag nu inte är helt opartisk när det gäller att bedömma matchen så måste jag säga att det kunde ha gått åt vilket håll som helst, Chelsea kunde ha vunnit. De spelade så vasst idag, med ett riktigt snabbt spel som jag blir förvånad över att se. André Villas-Boas verkar ha haft ett finger med i spelet och ha styrt upp en del, vilket jag är väldigt glad att se. Jag tror absolut att Chelsea kommer börja spela en ny, snabbare och mer resultat-givande fotboll framöver.

Dessutom, Torres gjorde mål. Jag vet? De tre orden i samma mening, utan ett inte, det har inte skrivits på länge av någon. Nu visar de lite jävlaranama!

Pride of London.

live long and prosper

Bloggandet ligger på is för tillfället. Mer specifikt det ligger det längst in i ett slakthus djupfrys och är lika stenfruset som han i Maffiabröder, hängandes på kroken, blev. Ni minns väl? Ikväll går Star Trek på tv, så ni som inte tar möjligheten att se det ypperliga mästerverket om ni inte gjort det... Ni älskar inte livet helt enkelt.

 

Eftersom solen har överaskat med sin tillvaro så ger jag mig ut och springer. Dock inte i den stickade tröjan... Känns lite fel av någon anledning. Live long and prosper!


RSS 2.0