DEN SOM DÖR MED MEST SAKER HAR VUNNIT

Jag erkänner... Jag är en materialist och lever efter mottot att "den som dör med mest saker har vunnit". Ni kan ju säga att jag är girig och en jävla kapitalist osv osv. Men jag kallar mig själv enbart för människa. Ironiskt nog så gråter jag inombords när jag tagit för mycket toapapper men ber desperat efter den senaste omiljövänliga teknologin ute på marknaden. Nu när ni strax kommer att läsa vad det är jag vill ha sagt kommer ni tänka, "men lol, redan... så jävla efter ärru så att det inte är sant!". Jag vill ha en iPhone.

Saken är den att jag ska ha en iPhone, det är inte det som det är frågan om... Utan själva problemet är om jag ska köpa en iPhone 4 för att sedan ångra mig när den eventuella iPhone 5 kommer ut. Vad gör man? Jag har i alla fall kollat runt på nätet efter iPhone 4 och spekulationer kring releasedatum för iPhone 5, gråtit lite, kollat vidare och därefter bett till högre makter, samtidigt som jag gråtit och tröstkäkat.

Nja, ibland hade man ta mig fan hellre velat bo i en hydda utan några tillgångar förutom de livsnödvändiga. Jag orkar inte riktigt med alla i-landsproblem, ge mig malaria, korruption och naturkatastrofer. Ska man ha det jävligt ska det vara riktigt jävligt och inte småjävligt!

Teknologi, suger.


sommar, sol och häftig pool

Efter en trevlig dag har lugnet infunnit sig... och nu har sommarlovet börjat för min del. Tänk er massa galna ungdomar, lagom packade som springer runt med visselpipor och skriker... Jag är en kritisk människa och i vanliga fall hade jag velat vissla sönder varenda students trumhinna och eventuellt massakrera dem med en krossad champagneflaska. Men nej, så hade det varit i vanliga fall, dock inte nu. Varför? För att jag vill vara 6829 gånger värre än dem om två år!

Men för tillfället så dör jag, bara lite grann. Faktumet att jag sitter i en pizzaugn just nu och att jag antagligen lider av väskebrist får min skalle att snurra och mitt humör att svikta.

Finfina klassen, på ett något seriöst fotografi. Jag är den bruna figuren med blommig klänning.RSS 2.0