"se mitt stora problem är att mina problem är så pass små att dom knappt räknas som problem, men dom gör lika ont för det"

Fyfan, vad jag har ätit som en liten gris de här senaste dagarna... Varför då? Nej, ingen har dött och jag har inte blivit dumpad... Men nästan. Min andra visdomstand ska grävas ur käften på mig imorgon, fruktansvärt. Detta innebär att jag inte kommer kunna äta på ungefär 7892 dagar eller något, så jag bunkrar upp och fetar till mig nu så att jag har lite att leva på sen. Idag fick jag till och med laga egen mat... Visst, det var ingen gourmet måltid utan köttfärs och pasta, fancy huh? Saken är dock den, att efter jag har varit i köket, så ser det ut som om Berlusconi letat efter unga tjejer där. Alltså, stället ser förjävligt ut.

Nu ska jag återgå till att... leta efter en tv. Funderar på en Samsung UE46D6507, om morsan langar upp cashen dvs. Men av någon anledning har hon varit irriterad över min hand med elektronik sen incidenten med mobilen, som förresten pajat totalt nu... Jag har fått tejpa den fule fan för att den ska fungera något sådär.

Taste like shit, but you can live on it.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0