shrooms in my belly

Okej, såhär blev det. Jag och min familj åkte ut till skogen, plockade kanske nio kantareller... Åkte till Konsum, köpte kantareller. Det blev i alla fall kantarellstuvning tillslut, mission accomplished. Folk säger ju att det inte handlar om målet, utan resan dit. Bullshit. Om jag vill ha bananer så skiter jag väl i om en fattig bananodlare i Costa Rica fått cancer på grund av alla besprutningsmedel och att hans barn dör för att de bara har råd med att käka bananblad. Jag vill ha min besprutade och billiga banan, skitsamma hur den hamnade i fruktskålen. Visst är det så vi tänker? Det var lite dold samhällskritik i det där om någon idiot inte fattade.

 

Osmickrande bild? Check!
high? he just ate some of those mushrooms you gave him.

Dags för svampplockning.

disney är ett hop med lata jävlar

Idag blir det en tvättäkta slappis-dag. På en lördag undrar ni? Ja, på en jävla lördag... Som jag har längtat efter att ha ett rejält jävla filmmaraton, äta orimligt mycket och vara osocial. Så vad ska jag se på idag? Grejen är den att jag har en massa filmer i hyllan som är ganska tragiska och kanske inte något man vill se när det känns som att ens hjärna har skrumpnat. Lite lättsamt, med skojiga färger blir det idag istället. Mulan, Kejsarens Nya Stil, Ice Age och antagligen lite De tre vännerna och Jerry blir det. Just nu är jag inne i den scenen då Mulan tänder massa ljus vid sina förfäder och is preparing to do some ass-kicking in the army.

Något jag dock hatar med Disney är att de ofta gör totalt meningslösa och oengagerande uppföljare. För fan... Jag kommer ihåg när jag själv var yngre och nästan grät för att jag ville se om Jasmin och Aladdin skulle skaffa barn och om Quasimodo, den fule fan, ändå kunde hitta någon som kunde tänka sig att stirra på hans fula tryne i ett par år eller så. Disney filmer är fantastiska och orealistiska som dem är. Gör då ta mig fan dem inte ännu värre då Quasimodo blir tillsammans med ett bombnedslag och att Esmeralda helt plötsligt efter Frollos död verkar vara jättelycklig i 1400-talets hårda och zigenarfientliga Frankrike. Näe, ingen av dessa uppföljare är något att hänga i julgranen... Mer i en takfläkt med en snara i såna fall.

"Det är krig nu! Vi har inte tid med den här lilla diskussionen, du hade kunnat bli prickad för det där mitt i turbanen!"


jesus var en ond man som förvandlade vatten till alkoholDet enda jag har att säga att jag idag inte är lika pigg som jag var på bilden från igårkväll... Enough said.

it's friday!

 

Friday + Darth Vader(my father) = Succé


"The right to offend is far more important than any right not to be offended..."

Det är nästan lite sorgligt hur jag aldrig verkar komma till skott med någonting... Som att köpa skivorna här nedanför, den ena kom ut i mars och den andra kom ut i maj förra året. Ja, jag är en sådan som helst köper skivor. Mest för att jag är väldigt paranoid och inte litar fullt ut på datorer... Därför har jag tre externa hårddiskar. Sen har jag även ett elektriskt stängsel runt min tomt och en blodtörstig kamphund, för man kan ju inte vara nog försiktig? Ryssarna kommer ju attackera vilken minut som helst, det vet vi alla!

Nu ska jag i alla fall göra lite kvinnogöra, ni vet... Det finns inget vi kvinnor gör bättre än att tvätta och laga mat, tänkandet överlåter vi till männen. För det är ju trots allt vetenskapligt bevisat att män har större hjärna än kvinnor. Okej, nu kräktes väl alla militanta feminister där ute... Men det kan ni gott göra, era feta flator.

Panic! At the Disco & Evolution


"You are under arrest for being that ugly, and for making that many copies!"

Min kväll är faktiskt räddad. Men in Black II, säger jag bara. Det är när jag ser såna här filmer som jag inser att jag inte är så sjuk i alla fall. Rymdvarelser, kostymer och en talande pug är de mest grundliga ingredienserna för att få till en bra film.

Jag ska tala om en sak, jag har ändå färdats genom hela mitt liv och tyckt att jag har varit ganska badass. Alltid har jag ätit gurkan på cheeseburgaren, aldrig stängt av skräckfilm för att jag tyckt att den var för läskig och så har jag sönder saker när jag är arg. Vad som fick mig att förstå annat var när jag angrep Tex Mex salsan, Medium, för ett par minuter sedan. För Tex Mex Medium är tortyr. Jag vet... Då undrar ni om jag ens kan äta Ica's sötsura sås som 50-talister använder när de vill göra en paj exotisk, och det är fan knappt. Stark mat är tortyr. Men vi människor är ju masochister så jag ska återvända till salsan nu.

(Nu kom det här inlägget upp senare än tänk, igårkväll faktiskt, men det är för att mitt internet verkar vara en town-whore och horar ut sig till andra internet användare i kvarteret... 8 Mbit/s? More like 0,25 Kbit/s...)


fem saker du måste göra innan du ser Apornas Planet: (r)Evolution

Vad ni precis såg här ovanför är e-p-i-s-k-t. Eftersom vi alla vet att Apornas Planet från 2001 var ett bottennapp så ska detta bli väldigt intressant. Den 17 augusti har detta, förhoppningsvis, mästerverket premiär... Så då är frågan, hur förbereder man sig?

 

5. Don't eat banans after working out, drink Gainomax instead!
Att förbereda er med nyttig frukt inför detta med massa nyttiga B6- och C-vitaminer känns ju jättedumt. Drick Gainomax istället, mer syntetisk skit i din kropp och mer bananer i apans. Förresten så antar jag att ni har sett reklamerna på tv:n, jag valde att posta den med den söta apan. Jag började nämligen kolla på reklamen som var The Ring-inspirerad och rent utav demonisk och insåg... Nja, filmcensuren alternativt reklamcensuren i Sverige är slappare än en white-trash morsas vagina efter hennes älskade unge + de 5 andra hon skaffade enbart för mammaledigheten och bidragen. Lite off-topic där ja...


 

4. Googla inte Chimpanzee Mating.
Just sayin'.

Ondskefull bildkälla.

 

3. Go apeshit!
Oavsett om du ska se Apornas Planet: (r)Evolution eller inte så är detta alla borde göra. Jobba på era kampsportsfärdigheter! ... Eller bygg upp dem, om ni inte har några. Skaffa svart bälte i karate, judo och taekwondo... Sen sist, men inte minst, öva upp din Crazy Monkey som är boxningsteknik. Touché!

 

 

2. Se Djungel George!
Väck primaten inom dig! Se John Cleese spela en gorilla! Njut av när Lyle trillar ner face-down i elefantskiten och av att se Brendan Fraser i ett höftskynke... Eller något.
Narrator: Later, in the Men's Department, after discovering his long lost brothers, the jungle king was pleased to find he looked pretty good in Armani.
George: Pretty darn good!

 

Bildkälla till denna absolut trovärdiga bilden.

 

1. Go on the opening night, like a boss!
Killarna i The Big Bang Theory vet vad de sysslar med... Du går inte till något så storslaget som i stil med detta, med halvtaskig inställning som om du skulle gå till Hemköp och handla Findus köttsoppa. Nej, ta på schimpansmasken och citera från efterföljaren... Lika a boss!

 

 

Ett tips till när du ska välja kompis att gå på premiären med... Välj inte någon som du vet är djurrättsaktivist eller ens har tendenser till att vara det. För du kommer att få höra massa jävla skit om att det är omoraliskt att använda sig av försöksdjur och frågan om du vill följa med till en minkfarm nästa helg för att lemlästa ägaren och släppa ut minkarna i det fria, där dem faktiskt kommer dö, kommer att tas upp. Så om du nu gör detta, fast jag varnade dig, kom inte krypandes då din filmupplevelse blivit förstörd, du sitter i fängelse för att du dräpte din vän med en popcorn-kartong och ser ut som en Schweizerost i huvudet efter allt tjat.


livet är hårt, sen dör man

Det här med att arbeta på sommarlovet har ju sina fördelar. Man fixar lite extra cash i plånkan, får sätta sig in i hur det är i det riktiga arbetslivet och så blir man... Totalt jävla utbränd, självmordsbenägen och glömmer sin lunch för att man jobbat över! Låt mig citera August Strindberg, det är synd om människorna. Just nu är det synd om mig, riktigt överjävligt synd om mig. Så nu ska jag äta cupcakes, gråtrunka(?) och lyssna på Linda Bengtzing. Nej, jag bara skojar! Jag ska lyssna på Alcazar.

Bildkälla

Den mannen, han visste vad han snackade om. Sen att han beskrev mannen som en aristokrat i jämförelse med kvinnan i pjäsen Fröken Julie kan väl vara ett undantag.

Well, I see someone else has a bun in the oven!

Jag är en sjuk människa... Kan inte... Sluta... Baka! Det blev kanelbullar, första gången faktiskt. Godkänt? Hell yes! Efter att jag hade spillt mjölk och matfett på min vita tröja, blåst ut mjöl över hela köket inklusive på mina redan klara morotsmuffins och letat efter kardemumma som inte fanns... Well, I pulled my shit together om vi säger så och fick det gjort till slut. Sen att bullarna faktiskt ser ut som ett par jävla vetebullar som någon blind kärring född 1916 har slängt ihop hör inte hit.


Hey, hey! It's you, McMuffin!

Ibland får jag sådana otroliga ryck! Efter jobbet var det tänkt att jag skulle ta det lugnt. Men medan jag lyssnade på klassisk musik och läste Scientific American fick jag spelet och började baka istället. Min meritlista över mina stunder av lyckad matlagning är fattigare på exempel än McHammer är på cash, sad but true. Så jag kan säga att morotsmuffinsen jag bakade idag blev en succé, med tanke på att jag anser att quinoagrytan med smält ost(som blev alldeles för smält och istället blev flott i bottnen av grytan) ändå var en av mina ljusaste stunder.

Här nedanför ser ni dem. Självfallet undrar ni vilka av dessa muffinsen jag har bakat, men låt mig säga såhär... De finaste har jag bakat. Så gissar du fel på detta så byter jag ut din huvudkudde mot detta. Haha jag vet, dagens wtf eller hur?


personlig assistent? nej, för dyrt... hon får en personlig almanacka! istället.

Med tanke på att jag är den mest virriga människan i hela världen... Jag är virrigare än en höna som snedtrippat på LSD. Hur som helst så har pengar investerats i denna almanacka till mig, välbehövligt kan jag säga och denna är nog mer livsnödvändig för mig än föda om jag ska vara ärlig. Idag står det i almanackan att jag ska fara till Fanny senare ikväll för lite trevligheter. Men tills dess fortsätter jag min virriga tillvaro med att lyssna på Dada Life, som inte precis stressar ner mig om man säger så. Förresten så har jag inte återhämtat mig sen nuggetsen igår. Vilken liten fjant jag känner mig som.

för mycket nuggets? för liten mage?

Seriöst, jag har käkat tjugo nuggets idag. Det finns verkligen inget jag har att säga förutom att jag hellre hade givit födsel åt en husvagn + tält och tältpinnar liggandes på tvären, för att slippa denna känslan jag har i magen nu. Usch. Det faktum att vi har bilat till Helsingborg har inte heller hjälpt mitt välbefinnande om man säger så.

 

Fy.


norge

Det här med Norge är fruktansvärt, absolut fruktansvärt. Det som jag dock tycker är intressant är det faktum att terrordåd ofta är förknippade med extrema muslimer. Sverigedemokraterna t ex har ju varit väldigt noga med att signalera till folket att det är extrema muslimer som vi bör kämpa mot osvosv, därför bör vi minska invandringen. Är det inte då intressant när det är någon som är född i, vad vi anser, ett så pass civiliserat och demokratiskt land som i ett av de nordiska länderna? Vad jag egentligen vill komma fram till är att extremister oavsett religion och kultur bör bevakas. Muslim, kristen eller ateist? Det spelar inte någon roll alls. Så nu kommer min cyniska sida träda fram... Alla människor är precis lika benägna att begå fruktansvärda ting och vi bör akta oss för alla människor. Ingen människa är god rakt igenom. Inte ens du.

En liten tanke till Norge.
(Nej, jag grät inte på detta fotot. Eller jo, hade precis lagat mat, involverat en stor gul lök... Men detta var ett försök från mig att på något sätt visa medkänsla.)


say hello to my little friend...

Idag är en lyckans dag. Jag har faktiskt sovit ut! Eftersom att jag har jobbat i princip hela sommarlovet än så länge, förutom en vecka, så har min dygnsrytm blivit alldeles för spikad... Detta även på helger. När jag gick i skolan så försov jag mig i alla fall, och då hann det aldrig bli några rutiner. Dessutom är vädret precis sådär halvtaskigt så att jag kan stanna inne utan att ha dåligt samvete.

Förresten så är jag fortfarande totalt trasig efter att ha sett den sista Harry Potter filmen. Frågan är om jag kan gå vidare? För er som inte har sett filmen så ser ni här nedanför hur den slutade... Harry bestämde sig för att han inte ville ha något att göra med Trollkarlsdiktaturen längre som rådde i trollkarlsvärlden och went West Coast-wild on Voldemort showing the bitch that muggle-technology is fucking hardcore and 100% fatal as well as Avada Kedavra!

 

Headshot! 10 points to Gryffindor! tip of the day: don't put your junk in a zombie-girl's mouth

Gårdagen var oerhört trevlig. Den bestod av fina tjejkompisar, béarnaisesås, bränt kött, zombie-film och även lite Bert-stjärt satt fint en kväll som den. Till att börja med kan jag bekräfta att kvinnor ska vara i köket, inte ute vid grillen. Studier har ju trots allt bevisat att det kvinnor är sämst med inom området av bilkörning är att följa en karta, varför? För att dem snackar bort sig i princip, och det var det jag gjorde. Egentligen skulle jag vara the grill-master, men satte mig i köket och pratade istället... Resten kan ni ju räkna ut själva.

Vi såg på Deadgirl, en film från 2008 med Shiloh Fernandez och Noah Segan. Vad handlar den om? Tja, två sexuellt frustrerade high-school snubbar som hittar en... Nu får jag vara försiktig med mitt ordval här... Andandes-död-tjej-fast-inte-död-men-så-pass-död-så-att-hon-ruttnade-men-trots-allt-var-duglig-att-sätta-på tjej i en övergiven skola, eller så var det ett sjukhus. Ska jag beskriva handlingen som hastigast så satte de på en död zombie brud för att sedan få ta konsekvenserna av det... Hon kunde liksom inte göra något åt det, så hon blev ungefär deras slav. Jag är säker på att Gudrun Schyman skulle kunna dra någon jätte långsökt parallell mellan denna filmen och kvinnohandeln i Östeuropa eller något, men jag är alldeles för trött för att göra det just nu. Filmen var sevärd, vidrig och ett enda stort moraliskt dilemma.


vad var det som du sa till mig när vi hade sex?

 

Lyssna, njut. Förresten så är Peter Jöback och Christian Walz med i musikvideon bl a... Vilket innebär att den är fantastisk. Ärligt talat så skiter jag i om de så hade hållt i kommunistflaggor och suttit framför tv:n och dubbeldippat, jag älskar det i alla fall.


pizza i sann italiensk anda

 

Njöt av en italiensk måltid med min kära vän och syssling, Lisa.


åt helvete med bruna skogssjöar, ge mig boracay

Nu när jag uppdaterar såhär dags, på sommarlovet, när jag faktiskt borde göra något roligt... Så undrar ni om jag har något jävla liv. Nej, det har jag inte kan jag bekräfta. För så är det när man jobbar och dessutom är helt jävla slut efter varje pass, sad but true. Så nu sitter jag och jäser med äcklig bearnaisé i magen och sitter med en tandpetare i käften, som ett jävla white-trash. Dessutom smällde jag en fluga på min tröja för ett tag sedan, min vita tröja, mums. Glamourmätarna bara ligger och skakar i botten nu, det kan jag lova.

Något som inte är white-trash är att jag letar efter hotell på Boracay. När jag väl har börjat tänka på något, då får jag ta mig fan dille på det. Saken är den att jag spånar på det hotellet vi bodde på sist vi var där, för jag är trots allt som en pensionär. Jag beställer alltid samma nudlar, på samma asiatiska restaurang, alltid samma sushi-bitar, på samma sushi restaurang, alltid samma latte, på samma café osv. Det lär inte bli något annorlunda med hotell kan jag säga. Något jag inte förstår mig på är att detta hotellet ska vara femstjärnigt, när jag minns att det var fyrstjärnigt då vi var där sist... Hm. Jag gillar helt enkelt inte förändring, kanske ska rösta Kristdemokratiskt 2014?

Minns sist jag var på detta hotellet, i deras restaurang, där kunde man blanda och plocka ihop sitt egna för att sedan be kocken att tillaga det... Så jag gjorde detta. Vad jag kom fram till var att jag inte alls förstår vilka smaker som passar ihop, inte alls faktiskt. En halvfull skål med havets läckerheter i en enda stor jävla röra vilade på bordet, medan jag istället prövade ostron för första gången. Ostron ska ju vara en delikatess och bland det jävla finaste du kan äta. Så man förbereder sig för en satans nobelmiddagsupplevelse, vad möter man? Samma konsistens som tar mig tillbaka till hemkunskapen i nian då jag tog mig ann utmaningen att få ner ett sladdrigt och rått ägg ner för matstrupen + salt. Jag kräktes i min mun. Struntsamma, jag käkar det för att man ser big-shot ut. Ge mig en 10 liters skumpa-flaska och jag är på mammas gata.

Kan nog leva med detta en gång till faktiskt.


(ingen rubrik)

Vad är nytt? Jag har fått min nya personliga almanacka. Jag har jobbat över. Jag har fått en kokbok av min pappa, antagligen låg där något gömt budskap som typ... Back to the kitchen, bitch! Jag har börjat missbruka Coca Cola, igen. Jag har nästan börjat gråta, för varje gång jag hämtade solstolen så gick solhelvetet i moln. Jag har tagit alldeles för höga toner när altandörren varit öppen. Jag har hoppat av glädje och planerat lite om en eventuell resa till Boracay med Maria. Sen har jag inte gjort ett jävla skvatt av det jag faktiskt egentligen skulle göra... Så var det med det.

En grej till... Jag har kommit fram till att jag ser totalt jävla muppifierad ut i tandställning, nu när jag ser på gamla bilder då jag är utan, och funderar seriöst på att hämta en av pappas verktygslådor i källaren och bara go bananas.

(Föreställ er en bild, vilken jävla bild som helst.)

they tryin' to catch me ridin' dirty

Jag antar att ni redan har lagt ögonen på bilden här nedanför... Så nu gissar jag bara på att ni ställer er följande fråga, är människan på hästen verkligen så liten? Eller är hästen förbannat stor? Jo, det är såhär att människan är verkligen så liten. Världens klumpigaste lilla människa, dessutom. För när Stina skulle skjutsa upp henne på sadeln, på hästen, så satte hon sig bakom sadeln... Två gånger. Tredje person?

 

Näe, nu ska jag nog spela lite... Just embrace the nerdiness, liksom. Under tiden småspanar jag på Gothia Cup på tv, hur skulle jag kunna undvika det? Morsan är fan mer fotbollshuligan än mig... och jag är trots allt ett Chelsea fan.

Liten häst och fruktansvärt liten tjej.


i'm the fury in your head

Ebba Grön, Gym Class Heroes, Queen och Disturbed osv... Jag har i princip alltid haft en otroligt bred musiksmak. När Malena Ernman uppträdde med La Voix i Eurovision så kräktes jag inte och inte heller har jag något emot mindre finstämmig musik som Sex Pistols. Men om det är något jag är mer inne på nu, så är det indierock, -pop och en hel del folk. Sen är ju det där med att placera band i olika fack tydligen så otroligt jävla känsligt, säger jag att Simple Plan är powerpop så är det något skogsmongo som i princip avlider av ilska för att de tydligen är skatepunk. Så bara för att sudda ut de där fåniga protesterna så föreslår jag något totalt urlöjligt istället... Allt här nedanför är Death Metal. Jag föreslår att ni lyssnar lite i alla fall... Men självfallet uppskattar inte alla bra musik! Vissa lyssnar gärna på hjärndöda texter där de sjunger om hur she accidentally slip fall on my dick och she turned around and gave that big booty a smack, till exempel. Men eftersom majoriteten av ungdomar idag verkar vara hjärndöda precis som texterna i somliga låtar, så ska vi inte vara förvånade över vilka låtar det är som toppar listan idag... Säger hon som gärna lyssnar på hur Petter gör guld av sin pille.

 

 

My Ship Isn't Pretty - Kings of Convenience

Boys of today write lines on walls in the streets at night, in suburbs of cities with no name.
Is this destruction or just quiet protest against loneliness?

 

 

Naïve - The Kooks

Such an ugly thing, someone so beautiful.
And everytime you're on his side.


Vaporize - Broken Bells

So if you want to follow me you should know, I was lost then and I am lost now
and I doubt I'll ever know which way to go.

 

 

Our Swords - Band of Horses

Count on us all stepping on our own toes, count on us all follow our own swords tonight.

 

 

Spanish Sahara - Foals

Now the waves they drag you down, carry you to broken ground.
Though I find you in the sand, wipe you clean with dirty hands.


it's not fucking friday anymore, bitch

Ibland älskar man bara livet. Man åker iväg en dag, och lämnar datorn på utan ljud som spelar den mest löjliga spellistan i hela jävla världen... Kolla nummer 8, som för övrigt ska vara mitt lyckonummer, ironiskt va? Visst, det var fredag... Men det gör det fortfarande inte okej. Jag skäms.

 

Från det ena till det andra. Drar till Hovmantorp idag igen med peeps. Kom visserligen hem därifrån nyss... Men när man ser lika sliten ut som Lill-Babs efter en tripp till Jamaica, eller dylikt land med en förvånansvärt liberal gräskultur, så behöver man komma hem och... Falla ner på sängen, som en fet person efter en kaka ner för ett stup, ungefär.


ingen skatt till regering, säljer tjack på parkeringen

Det finns tre saker jag tycker om.
1. Steka bacon i underkläder med överdrivet mycket smör. Det är förbannat hardcore och tillför lite vardagsaction.
2. Springa runt i raggsockar i hallen på övervåningen. Hallen är inte särskilt stor, vilket innebär att den är ganska nära trappan... Alltså är det en utmaning att efter man har tagit det där språnget, att faktiskt stanna i tid. Om inte? Ja, då blir det ett sjukhusbesök för att sedan transfereras till St. Sigfrids och spendera en längre tid i en madresserad cell.
3. Maskinen. Jag spyr i ditt face.

Maskinen är ett monster.


enl. wikipedia "fanatikern är skeptikerns motpol"

Man blir genuint jävla arg när man har taggat till precis hela dagen för att se på Skilda Världar när man kommer hem. Sen visar det sig att, näe... Mia, inte fan ska du få se på Skilda Världar idag när vädret och sånt passar som bäst, för då har något skogsmongo stängt av internet under dagen. Inte för att jag laddar ner på något vis, men internet spelade en viktig roll... Hur som helst så är vädret sämre än Håkan Juholts uttalande, vilket innebär att det rentuav är som en hög med skit.

Med tanke på mitt relativt stora filmintresse, hur kommer det sig att jag ens accepterar skräp som Skilda Världar? Ja, det kan man undra. Saken är den att Skilda Världar, precis som Harry Potter, Aladdin och fotboll, sätter jag på en piedestal. Jag kan inte diskutera det med någon som inte håller med mig, jag vägrar att inse att motargumenten kan vara sanna och jag byter definitivt inte åsikt... Jag är alltså en fanatiker.

Självklart finns det olika typer av fantatiker, jag anser att jag är en acceptabel fanatiker för att jag... Har i rätt i allt jag säger, medan alla andra har fel. Sen finns det ju religiösa fanatiker, kristna fanatiker exempelvis. Ni vet, sådana som tycker att Lady Gaga är djävulens sändebud, lever sitt liv efter en sagobok som de kallar för Bibeln och anser att om jag avundas min granne för att han har skaffat ny pool(och inte ångrar det), så far jag käpprakt åt helvete när jag väl faller av pinnen. De kanske inte är helt fel ute med tanke på att jag är utan Skilda Världar just nu, vilket faktiskt är ett levande litet helvete.

Snacka om att sätta Skilda Världar på en piedestal...


mens? klimakteriet? dumpad? kris?

 

Från att ha varit sådär ruttet fittsur för bara tio minuter sedan blev jag plötsligt ganska glad. Lite för att jag kollade igenom gamla bilder (på mat) och åt kladdkaka + kyckling. Om något gör dig glad, överkonsumera det, det är den rätta inställningen. Så vad händer förutom att du jäser Mia? Ingenting. Ska drömma sött om Harry Potter strax tänkte jag, och imorgon så jobbar jag med att plocka upp Viagra och den där supertrevliga vaginalgelen.

 

Så att åka in till stan för att äta det där äckligt goda som ni ser på bilden blir det inte... Förhoppningsvis så blir det Skilda Världar-maraton tills jag tagit mig ur min Harry Potter-svacka. Det känns faktiskt som att snubben jag varit förlovad med i 3 år har legat med sin sekreterare(cliché) under hälften av tiden och att jag precis återhämtat mig efter chocken av post-it-lappen på köksbordet där det stått att han dragit till Mexico med the-scum-sucking-hoebag och att jag dessutom går igenom en 30-årskris. Jag känner mig dumpad helt enkelt. Antingen är det detta eller så har jag hamnat i klimakteriet, med tanke på humörsvängningarna, you pick.


kärlek.

Harry Potter, Dödsrelikerna Pt. II. Cred till Matilda som stod ut med mig på pizzerian när jag envisades med att ta upp boken och läsa ur den och för att hon gick med mig hela vägen till bussen utan att springa ifrån mig när jag grät som en liten fjolla. Grejen är den att jag visste att denna dagen skulle komma, dagen då allt Harry-Pottande skulle ta slut. När jag läste ut den sista boken, då visste jag att slutet var nära. Men nu är det ta mig fan över på riktigt och det gör förbannat ont. Ni kanske inte förstår... Men den där lilla nörden inuti mig hoppar upp och ner förtvivlat med krokodiltårar trillande ner för dess kinder och skriker efter mer Harry Potter. Jag känner mig som de där löjligt konstintresserade människorna, som besökt Sixtinska Kapellet, för att sedan begå självmord. Varför? Jo, för att de blev överväldigade och ansåg att livet inte hade något mer att visa dem därefter. Precis så kände jag då, känner nu och kommer att känna. Åt helvete med födelsedagar, studenter och att skaffa barn... Jag har helt enkelt blivit överväldigad. Dessutom, vi vet alla att efter varje dag som går är vi bara ett snäpp närmre att försvinna förevigt. Eller hur?

Även om Harry Potter historian är slut, vi blir äldre, lever i en ohållbar utveckling och alla är egoister så är jag förbannat glad i alla fall. Jag blev rörd. Så nu tillåter jag er att skratta, men detta är bara en av mina saker som jag sätter på en piedestal... Bara en av dem.

 


update by hpn3rd

Nörd som jag är så läser jag igenom den sista delen av Harry Potter såhär innan premiären, och då kom jag över en av mina favoritdelar i Dödsrelikerna. När jag ändå är igång kan jag säga att jag längtar till premiären! Det kommer bli fantastiskt, och blir det inte det så kanske jag skjuter regissören eller något. Den sista pusselbiten får man helt enkelt inte sabba.

"Jag vidhåller att jag såg en kronhjortspatronus!" skrek den första Dödsätaren
"Kronhjort?" vrålade bartendern. "Det var en get, din idiot!"då blir det sallad idag då...

Varför är jag uppe nu? Varför? Njaaa... Det var visst lite slagsmål utanför huset och av någon anledning vaknade jag och kan nu inte somna om. Så tänkte jag att jag googlar runt lite på mat, för jag är äckligt hungrig, men har alldeles för stor häck för att orka gå upp och slänga ihop något. Efter min googling, om man så vill, så är jag inte längre hungrig. Check this out...

Största hamburgarenAv någon anledning har jag inte någon vidare craving efter en stor fet Whooper eller Big Mac för tillfället... Fy. Tänk er typ att restaurangköket i er stad ska slå ett rekord, de ska göra den största jävla hamburgaren på Tellus alltså... Och okej, du blir överlycklig. Du älskar hamburgare, du älskar stort(?) och du älskar kocken i restaurangköket. En jävla lyckodag är det helt enkelt! Men sen när du får se den färdiga varan... Usch, då får man den känslan som man fick i Forrest Gump när man får veta att Jenny har haft AIDS hela tiden. Stor besvikelse mina vänner, stor!
Största pannkakshögenJag är ett inbitet pannkaksfan, jag är verkligen det. Många av mina vänner har jag tvångsmatat med mina pannkakor, somliga fantastiska... Andra inte lika fantastiska. Jag skulle nog kunna säga att numera är jag en begåvad pannkakstillagare. Men den här snubben som ni ser på bilden, han är pro. Inte nog med att han gjort en massa jävla pannkakor, han har fått mig att tycka att pannkakor ser förbannat äckligt ut! Thanks a lot dude, you go to hell!
Största pizzan

En familjepizza? Check!
Största sushi-rullen

Detta gjorde din dag helt enkelt? Jackie Chan som ser överlycklig ut och sträcker fram sina armar, jättefin bild verkligen... Sen kommer vi till det faktum att det är något grotesk där i mitten. Det stod att det var en sushi på sidan, men jag finner det svårt att tro. Det är antagligen någon japansk dartboard tavla av något slag, tillverkad av sjögräs osv. Ni vet ju allt miljösnack idag..?

fun-fiction

Godkväll. Såhär dagen efter det där jävla spektaklet med min visdomstand, så ser jag åter igen, ut som en hamster. Det är liksom inte ett satans dugg kul att sitta hemma, en fredagskväll utan planer och framför en så är det kvalitétstid med föräldrarna som gäller. Det beror på att de är de enda som faktiskt accepterar mig i detta tillståndet, även om jag förstår ifall inte ens min egen mor skulle älska mig nu.

Äsch vafan, jag skojar bara... Sitta hemma med föräldrarna... Njae, jag ska ut med ett par polare ut i skogen. Skjuta lite, ta en grogg och svepa en bertil eller fjorton. Förhoppningsvis har Jonny med sin truck som sist, så att vi kan dra iväg någonstans och slå ihjäl några stadsbor. För det är så vi gör det här i Småland, två Växjöbor om en dag om det är bråttom. Sveper biror varje dag för min kroppsform, om jag lyckas, det är det inget snack om.

My crew... We come from the hood where we shoot straight from the hit and keep it motherduckin' real.


jävla bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin

"han är tyngsta bossen i trakten!"

Ibland funderar jag på om jag börjar bli gammal... Jag läser gärna Herman Lindqvist, åker gärna till universitetsbiblioteket, har mina rutiner och sitter gärna och tar en kopp kaffe i min ensamhet. Men sen är det så att jag är så barnslig, för senast idag så skrattade jag ihjäl mig åt Kejsarens nya stil. Så på 1 ½ år ska jag hinna bli vuxen? Därefter flytta hemifrån? Åka utomlands? Studera på universitet? Ta körkort? Dricka med måtta på krogen? Fan... Jag är ju livrädd över blotta tanken att jag kanske ska flytta ut till vedboden när farsgubben renoverat den, och den ligger ju bara 40 m bort från huset? Känns detta lovande? Njae.

Tills dess fortsätter jag kolla på Disney-filmer, käka mammas mat, bära tandställning och få mina tonårsutbrott... Så när jag väl vaknar upp och är bakis från min studentfylla så ska jag ha fått allt det där som jag skrev överstökat. Det är lika spikat som Jesus på korset. (Vilket är bevisat att det tydligen var på ett jävla T, suck on that christians!)

 

Även om livet är tragiskt och lycka är blott en illusion, så blir jag jävligt glad av denna.
... Och när jag blir stenrik så ska jag också ha en ledmotivskille.
Förresten så har jag alltid trott att filmen i sig skulle ha utspelats i Kina, med tanke på kejsardöme osv, nu är det mer sannolikt att det är i Peru enligt mina observeringar och beräkningar.


och nu? kejsarens nya stil!

Äntligen är tandfan ute, och så illa var det faktiskt inte. Det borrande ljudet och susandet av det spolande saltvattnet i käften på mig, försökte jag meditera bort på något sätt genom att nynna en massa olika Snook texter för mig själv. Så eftersom jag fick bukt på det så var det enda som var distraherande det faktum att sköterskan, en manlig sköterska, var en åtta, vilket inte alls är illa pinkat.

Så nu blir det inte käk på en alldeles för lång tid, för let's face it... Jag känner inte halva min käft, men en alvedon ska jag lyckas spola ner. Nu kommer vi till min rädsla för mediciner också, egentligen vill jag inte ta alvedon, för jag hatar mediciner. Varför? Näe, jag har helt enkelt bestämt mig för det. För ni har väl hört uttrycket? If you're too open-minded, your brains will fall out. Och det vill vi väl inte?

Beställningen från cdon kom idag... Förlåt discshop, jag ska aldrig mer vänsterprassla.


"se mitt stora problem är att mina problem är så pass små att dom knappt räknas som problem, men dom gör lika ont för det"

Fyfan, vad jag har ätit som en liten gris de här senaste dagarna... Varför då? Nej, ingen har dött och jag har inte blivit dumpad... Men nästan. Min andra visdomstand ska grävas ur käften på mig imorgon, fruktansvärt. Detta innebär att jag inte kommer kunna äta på ungefär 7892 dagar eller något, så jag bunkrar upp och fetar till mig nu så att jag har lite att leva på sen. Idag fick jag till och med laga egen mat... Visst, det var ingen gourmet måltid utan köttfärs och pasta, fancy huh? Saken är dock den, att efter jag har varit i köket, så ser det ut som om Berlusconi letat efter unga tjejer där. Alltså, stället ser förjävligt ut.

Nu ska jag återgå till att... leta efter en tv. Funderar på en Samsung UE46D6507, om morsan langar upp cashen dvs. Men av någon anledning har hon varit irriterad över min hand med elektronik sen incidenten med mobilen, som förresten pajat totalt nu... Jag har fått tejpa den fule fan för att den ska fungera något sådär.

Taste like shit, but you can live on it.


skålen är halvtom

Tomt, ja... Det ekar ta mig fan i skålen. Jag kan ju tala om att man känner sig lagom lurad när man går ut i trädgården för att man har sett genom köksfönstret att ja, det är ju fullt av mogna körsbär! Ni kan ju bara titta i skålen så förstår ni att... njaaaa, fullt av mogna körsbär var det där dumma träder nog inte ändå.

Ska dra vidare till Matilda senare och ha lite Harry Potter-maraton. Om någon människa har missat detta, inte för att jag tror det, så har ju HP 7 Pt. II premiär nästa onsdag... Och vi tänkte förbereda oss för detta. Jag har insisterat att vi ska Harry Potter-ärr i våra pannor, men hon vill tydligen inte gå så långt. Jag har till och med gått med på att byta ärr-redskap dvs. jag har föreslagit ögonbrynspenna/läppenna som substitut för kökskniven. Saken är den att när jag väl går in för något blir jag oerhört entusiastisk... När jag föreslog kökskniven och att vi skulle göra det idag, så att det hann bli ett ärr till premiären fick jag tillbaka ett sms i stil med "Du är fan störd... jag är rädd för dig". Nu förstår jag inte riktigt?


13 juli så smäller det ta mig fan!!!!!

Jag är ledsen, men jag gråter när jag ser denna.

 

... och denna.


vivaz 5 till salu..?

Jo, jag hade kanske sönder min mobil igår... Varför? Jag var ganska förbannad. När man sedan sitter inne på någon annans toalett som inte är ens egen och kryper på alla fyra för att plocka upp plastbitarna av mobilen som du nyss brytit sönder, dvs. städar upp efter ditt psykbryt, då vet du att du blivit arg. Jag som verkligen hatade min mobil tidigare... hatar den ännu mer. Det är ungefär som ett fall av domestic-violence, mannen slår frugan för han är förbannad för att hon förfallit som satan sedan de gift sig och hon krystat ut fyra - fem barn, så han pucklar på henne av ilska... För att sedan upptäcka att den feta kossan blev fulare än vad hon var tidigare. Fin metafor va?

Så medan jag längtar efter en iPhone 5 och sörjer över att jag inte har en iPhone 4, så lyssnar jag på Yta - Promoe (ft. Magnus Betnér). Ironiskt, va? Vi vill ha platt mage, platt tv, platt allt.

Men resten av dagen ska jag ta det förbannat soft. Eftersom det är söndag imorgon innebär det jobb, stress, ny vecka och ytterligare har en hel vecka av sommarlovet försvunnit. Så jävla skojigt!


"får jag fresta damen med en lunchkorv?"

Blä. Dagen efter är aldrig rolig, och absolut inte då det eventuellt ska bli dagen efter, dagen efter... om ni fattar. För att pigga upp mig själv äter jag korv och lyssnar på The Kooks. Efter jag har bytt trasor så ska min lilla familj och jag marschera(ja, vi har lite tyskt blod i ådrorna) iväg på en liten släkt-gathering. Är jag pigg på det? Nej, för fan. Jag sitter i ett par blöta jävla jeans, med magsyra i håret (tror jag?) och har en något nedsatt hjärnfunktion. Hurra för mig!

 

Såhär med facit i hand så kan jag ju berätta att varken korvfan eller The Kooks har piggat upp mig... Kanske ska kolla på lite Jerry Springer för att känna mig någorlunda normal, eller något. Förresten, skratta inte åt bilden. Den var väldigt seriös och jag tar väldigt illa upp om ni tyckte att min "stirra-på-korven"-min var otäck.


fy fanNu efter jobb, stånk och slit så sitter jag hemma. Ni kan ju tro att sortera nässpray och vaginal gel är lätt som en plätt... och det är det ju såklart. Men sen när man ska bära dessa tunga jävla kartonger med 2724 styck flourflaskor på 500 ml i, då är det inte lätt som en plätt.

För tillfället verkar det som om jag ska ut på en biltur, till ingenstans. Vi ska antagligen sälja det som pappa kallar för vår bil. Jag kallar det mer för en industriell fransk våldtäkt över allt som kallas fordon, det är en Peugot. Hur var det nu..? En sitter i, och en rullar på? Japp, det är därför vi säljer åbäket. Tydligen ska vi köpa en Citroën C4, som ni ser ovan på bilden. Men inget är hugget i sten ännu, tack gode Gud. Saken är den att en C4 blir säkert groteskt bra, sen är det faktum att helvetet är sandfärgat som gör mig totalt galen. Jag skulle ta mig fan inte ens måla min värsta fiendes rum i sand... Och till er som tycker om denna jävla färg, er smak är motbjudande.

festligheter, kanske?

Hejsan där ute i cyberspace! För tillfället har jag ingen tid alls att skriva och måste egentligen skynda iväg till jobbet... Sommarjobbar nämligen på apoteket och det är ett jevla slit på det må jag säga. Ikväll blir det förhoppningsvis skojigheter som väntar i min sakta döende sossekommun. Folk som inte ens har gått gymnasiet sitter ta mig fan i den, och säg inte att man lär sig något av livets skola... För den har inte behöriga lärare.

RSS 2.0