i smight kids not activists

Bildkälla
Om det är något som mitt lilla hjärta klappar lite extra för så är det Panic! At the Disco. Deras nya album kommer nog ut någon gång under våren, förhoppningsvis. Dessutom... Kolla omslaget här ovanför, ett ord, vasst som fan. Se bara på Ku Klux Klan hattarna/strutarna/kepsarna/mössorna/baskerna i bakgrunden. Det här kommer att göra succé!

blåbärspaj i din feta mage

Okej, såhär ligger det till... Jag tänkte börja blogga igen. För med allt jag har i mitt huvud, får inte plats! Många av mina vänner vet att jag konstant kan babbla om oviktiga saker, som jag funderar över. Varför ser det ut som att bilen tar hela vägen? Hur kommer det sig att de driver Änglagårds konceptet käpprakt åt helvete? Illustrerad Vetenskap, varför så mycket domedag? Kommer jordens öde sluta som i Terminator, kommer Skynet ta över? Stora frågor, med svåra svar.

För stunden så tillbringar jag tiden med en gammal vän, Emmie och bor i Munkedal. När hon har gått så ska jag byta lakan, för vi har nämligen ätit blåbärspaj i min säng. Vad trodde vi egentligen skulle hända liksom?

Tja vafan... Kan man ha den i magen så ska man väl kunna ha lite i sängen också?


RSS 2.0