ja, det är ett fårs rövhål på bilden...
Ovan ser ni en bild på ett får och ett fårarsle. De har nämligen får i närheten där min farmor och farfar bor... Charmigt va? I alla fall så är jag hemkommen nu och vad har jag att säga? Jo, att jag är bäst på Cloedo och inte så illa på Poker heller faktiskt. Har man is i magen och är lagom dum så kan man vinna, man behöver inte ens ha talang.

Det jag tänkte säga, med tanke på bilden, är att jag kommer sakna sommaren. Sommaren är ju slut? Fan, det var ju 9°C vid klockan tolv idag... Om det är såhär sommaren är, då längtar jag inte efter vintern om inte någon jävel skjuter en björn som jag kan gå runt i. Då kanske jag åtminstone överlever liksom.

Nu ska jag se på Night Of the Living Dead från 1990. Jag har ett kärleksfullt och skruvat förhållande till zombies... Hur som helst så speglar de väl människans apati till allting i dagens samhälle, vår framtid och till sina medmänniskor. Men det kanske ändå är lite mer praktiskt med idioter istället för zombies, majoriteten av alla idioter försöker ju inte äta upp dig. Oftast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0